Még ha néha olyan vihar is tombol az arcodon mint a posztakopaliptikus Twister tornádó, csak kicsiben, akkor se csüggedj! Azzal, hogy feladod, te rúgod fenéken magad legutoljára. Pedig te nem ezt akarod, de mégis megteszed, mert olyan szintre süllyedtél, hogy elhiszed a mások által sugárzott depressziót. Elhiszed, hogy ők többet érnek nálad. És ebben teljesen biztos vagyok, hiszen ők lenyomtak és te már a gyepet figyeled közvetlen közelről. Beadod magadnak, hogy neked jó így. Sőt, hozzászoksz a negatív életérzéshez, és azonosulsz vele. Elérték a céljukat, hisz te nem gyalogolsz előre mint a többi határozott egyéniség, hanem azokhoz a néhány gyepelemzőhöz tartozol akik megakadtak egy adott ponton. Le fogsz maradni és a többiek többre viszik. És pont ez a céljuk! Hiszen addig nekik megnőtt az esélyük a te részed is elvenni a világból. Már ami még értéknek mondható ezen a világon..

Pedig tehetsz ellene. Hogyan?

Egyszerűen csak találd meg a benned rejlő életérzést...Minden értéket ami nem mindenkinek adatott..... És remélem nem a bankszámlád egyenlegére gondoltál, vagy a buxád tartalmára, mert akkor nálad nagyobb a baj, mint gondoltam..Az nem érték, hogy van egy 50 milliós összkomfortos lakásod üresen. De ha van aki friss kávéval ébresszen téged a hitellel indított lakásotokban, az, érték. De ha véletlen mindkettő megvan, már majdnem gazdag vagy. De csak majdnem...

 

Szerző: mereszet  2011.06.15. 01:33 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mereszet.blog.hu/api/trackback/id/tr692985015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása