Szerző: mereszet  2012.12.01. 19:25 Szólj hozzá!

plaza ovoda_1329352564.jpg_2592x1944

Sziasztok!
Bár megint kihagytam egy hónapot, de most megint előkapnék egy témát amit meglehet, hogy mást is eléggé zavar.
 Nagy-nagy ritkán lazul az ember a Plázában, erre valami észveszelytő zsivaj üti meg a fülemet.
Egy nagy csomó kisiskolásról van szó akiket elhoznak "megaolcsón" Alvin és a mókusok 3-at nézni.
 Jól van, tegyék, kit zavar. Hát azokat, akik nem szeretik azokat a sok kis tolakodó pisist rohangálva látni(a filmük kezdetéig) az emeleten.
Mondhatnám, hogy jól van, hát gyerekek, mit várjak én el tőlük, fegyelmet, egyhelyben ülést, miegymást?
Persze, hogy nem, de ezek a kisemberek felforgatják a Plázát, és nem figyel rájuk néha senki. A Bizt őröket meg nem érdekli, amíg nem sérti úgymond a "hatáskörüket". 
Igazából azoknak ment el tőből az esze, akik kitalálták, hogy két-három nevelőtanárral elengednek egy tömegnyi rosszcsontot mozizni, csúcsidőben..
Na mit lehet tenni, az iskolának is jó, a mozinak meg még annál is jobban(Mr.Suska).
by :) 

Szerző: mereszet  2012.02.16. 01:48 Szólj hozzá!

Címkék: pláza plaza pisis zsivaj cinema city alvin és a mókusok 3 rohangálva

 Nem olyan "öreg hiba, de azért figyelhettek volna arra az aprócska tényre az "építők", hogy a tető talán pont a padok felett lenne értelmes helyen.

Itt pont az történt, hogy ültünk a padon, miközben el kezdett esni az eső a nyakunkba, később pedig pár méterre néztük azokat a szép vizes padokat...

 

Helyszín: Debrecen, Piac utca, Gambrinusz köz.

 

Szerző: mereszet  2012.01.12. 02:17 Szólj hozzá!

Debrecen, Tesco, Invázió

Hello Kitty rajongók figyelmébe, rózsaszín lábbelik minden mennyiségben...

Szerző: mereszet  2012.01.12. 01:53 Szólj hozzá!

 Bár még nem túl híres a mereszet.blog.hu, de hamarosan azzá válhat, ugyanis nem túl feltűnően, de profilt váltunk, ugyanis mostantól kezdve létező problémákkal, legalja üzletekkel, átverésekkel és olyan helyekkel foglalkozunk, amiket nem hagyhattok ki.

Azaz, hogy hova ne tegye be az ember a lábát, még véletlenül sem, vagy hová menj el feltétlenül.
Kezdésnek bemutatom nektek Debrecen toplistás (nem első helyezett) kínai kajáldáját, ahol amiért fizetsz, kapsz bőven, 19:30 után pedig 10% kedvezménnyel teheted ugyanezt. Viszont mindenkit óvva intenék az ingyenes öntettől a polcról, mert már 2x is próbáltuk, és ebből mind2x romlott volt.
Az eladók amolyan félkedves fáradt emberek, nem nagyon lehet velük alkudozni, de rendesek és figyelnek a vevőre, ami számomra elég fontos.
Helyszín: Debrecen, Plaza, emelet, ott pedig már megtalálod.:)

Pontozás: 10/7 

 

 

Szerző: mereszet  2012.01.12. 01:46 1 komment

 A mai blog bejegyzésem megint csak pár képből fog állni, de ezek magukért beszélnek én azt hiszem...:)

 

 
 
 
 
Hány méter magas tábla kéne ahhoz, hogy betartsák a szabályt...:)?
 
 
 
Szerző: mereszet  2011.07.05. 20:56 Szólj hozzá!

Címkék: wc

 

vItt tökéletesen el lett kapva a pillanat ;)
 
 
 

 

Szerző: mereszet  2011.07.04. 23:37 Szólj hozzá!

Arra ítélt egy román bíró Pitiestiben egy 70 éves férfit, hogy létrán másszon fel első emeleti lakásába, ha haza akar menni, a lépcsőházi bejárat ugyanis jogilag az alsó szomszédé. Eugen Dumitrescu évekig a lépcsőkön járt fel, ám egy nap összeveszett az alsó szomszéddal, aki kizárta őt. Bírósághoz fordult, de nagy ámulatára ellene döntöttek. A férfi az eddigi tapasztalatok alapján arról számolt be, hogy gyakran ablakpucolónak, sőt rablónak nézték a járókelők, ezért a létrázás miatt már sok problémája támadt. Azt kívánta a bírónak, hogy létrázzon ő is évekig otthon, hogy megtudja, milyen érzés ez.

Szerző: mereszet  2011.06.29. 00:09 Szólj hozzá!

 Találtam pár érdekességet amit úgy gondoltam, megosztok veletek...

A képek magukért beszélnek..és hihetetlenül megnyerőek tudnak lenni. Egyszerűen csak bámulj bele a képbe és ott érzed magad. De ha mégsem, biztosan előhoz pár régebbi emléket a fejünkből :)

 

Szerző: mereszet  2011.06.29. 00:00 Szólj hozzá!

 Még ha néha olyan vihar is tombol az arcodon mint a posztakopaliptikus Twister tornádó, csak kicsiben, akkor se csüggedj! Azzal, hogy feladod, te rúgod fenéken magad legutoljára. Pedig te nem ezt akarod, de mégis megteszed, mert olyan szintre süllyedtél, hogy elhiszed a mások által sugárzott depressziót. Elhiszed, hogy ők többet érnek nálad. És ebben teljesen biztos vagyok, hiszen ők lenyomtak és te már a gyepet figyeled közvetlen közelről. Beadod magadnak, hogy neked jó így. Sőt, hozzászoksz a negatív életérzéshez, és azonosulsz vele. Elérték a céljukat, hisz te nem gyalogolsz előre mint a többi határozott egyéniség, hanem azokhoz a néhány gyepelemzőhöz tartozol akik megakadtak egy adott ponton. Le fogsz maradni és a többiek többre viszik. És pont ez a céljuk! Hiszen addig nekik megnőtt az esélyük a te részed is elvenni a világból. Már ami még értéknek mondható ezen a világon..

Pedig tehetsz ellene. Hogyan?

Egyszerűen csak találd meg a benned rejlő életérzést...Minden értéket ami nem mindenkinek adatott..... És remélem nem a bankszámlád egyenlegére gondoltál, vagy a buxád tartalmára, mert akkor nálad nagyobb a baj, mint gondoltam..Az nem érték, hogy van egy 50 milliós összkomfortos lakásod üresen. De ha van aki friss kávéval ébresszen téged a hitellel indított lakásotokban, az, érték. De ha véletlen mindkettő megvan, már majdnem gazdag vagy. De csak majdnem...

 

Szerző: mereszet  2011.06.15. 01:33 Szólj hozzá!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Görgetem, este jövök!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hát kb...:)

 

 

 

 

 


Szerző: mereszet  2011.06.05. 23:11 2 komment

 Épp futunk tesómmal a 6 km- esünkön és épp a városhatárnál tartottunk amikor megpillantottunk az út közepén egy agyaras bocit. Ott még nem is lett volna gond, végül is el szaladtunk mellette nagy elővigyázatossággal, mire pár másodpercre rá hátra néz tesóm és azt mondja: Te hallod, ez a tehén üldözőbe vett minket!!! Hátranézek, gondoltam úgyis csak ugrat, de nem, mert totális átszellemültséggel üldözött minket mi meg ugye még jobban rohantunk...Pláne akkor mikor észrevettük, hogy később már az egész csorda csatlakozott az út melletti mezőről... Mi meg ugye szaladtunk, ami a csövön kifér módszerrel....Szerencsére idővel leálltak, de pont jókor mivel arra felé már a luxuscikknek tartják az utcalámpát...Később gondolkoztunk, hogy vajon a narancs színű ujjatlanom miatt, vagy csak mert gyorsan közlekedő síkidomok voltunk, amiket a boci törvény miatt üldözni kell..??!! Ötletek??? :-)

 

Szerző: mereszet  2011.06.05. 22:35 Szólj hozzá!

 Manapság írni bármit, akármit lehet, de igazán kézzelfoghatót nem. Miért? Mert mindenki butítja magát valami szemfárasztóval. Ezzel van tele az éter, az internet, meg a villanyoszlopok(?). Az emberek keresik a lelki békéjüket, de nem találják. Pedig csak fel kéne húzni a redőnyt és hagyni, hogy megvakítson a nap fénye. 

Az eddigi sorok mind értelmetlenek, vagy csak túl magas szellemi szinten futnak? Túl sok lesz a kérdés. Mivel kezdi az embergyerek a beszédét? Persze, hogy kérdéssel, mi mással. De nem elég kérdéseket feltenni. Válaszokat is kell adni némelyikre..

1/ Ollózzunk bele.

Talán az előző szavak mind süket fülekre találnak, de annál sokkal rosszabb, ha süket szemekre találnak, mert akkor van a legmélyebb gödörben az írományom, még hozzá, hogy ez is csak egy szemfárasztó, mint a többi.

Vágjunk bele valami témába és hagyjuk, hogy kibontakozzon. De mi lenne az ami, valóban érdekelne valakit. Ez egy kijelentőkérdés volt. És nem, nem költői.

Azt mondhatom, hogy szerencsés vagyok, hogy magyarnak születtem. A legjobban viszont azért vagyok szerencsés, hogy minden gondolatom eme páratlan és kifejező nyelven születhet meg. Ez azért nem semmi. Most biztos vagyok benne, hogy megfogalmazódott benned valami és ha nem baj, letegezlek.

Az, hogy ki vagyok szerintem mindenki számára lényegtelen, mindössze épp csak beleolvasol egy szöveghalmazba, amiből azt remélem talán, hogy érdekesnek fogod találni, vagy válaszokat fogsz kapni olyan fel nem tett kérdésekre amire szívesen vársz választ, bár még ki sem találtad. Pont ilyenek a haszontalan tények. A ruhamoly nem rendelkezik gyomorral. Éppen keresgetsz az interneten valami kézzelfogható iránt, amivel kezdhetsz valamit és erre ezt olvasod. Igencsak meglepődsz ha nem vagy valami anatómiafan, ugyanakkor elgondolkodsz, hogy akkor talán úgy működhet, mint a fűnyíró, csak a gyűjtődoboza nélkül. Összevissza tojik mindent, ahol csak jár, a kaka megjelenik és az egész életét elkakálja. Szegény pára..Azután belénk üt a felismerés, hogy biztosan van azért valamije, ahová gyűjti a kárpitunk, ruháink, anyagi javaink darabjait. Egyébként igencsak hasznos lenne bizonyos esetekben, de ezt már csak a következő írásomban fejtem ki, hogy miért is?!! 

By Mereszet

Szerző: mereszet  2011.06.04. 22:23 Szólj hozzá!