Bár még nem túl híres a mereszet.blog.hu, de hamarosan azzá válhat, ugyanis nem túl feltűnően, de profilt váltunk, ugyanis mostantól kezdve létező problémákkal, legalja üzletekkel, átverésekkel és olyan helyekkel foglalkozunk, amiket nem hagyhattok ki.

Azaz, hogy hova ne tegye be az ember a lábát, még véletlenül sem, vagy hová menj el feltétlenül.
Kezdésnek bemutatom nektek Debrecen toplistás (nem első helyezett) kínai kajáldáját, ahol amiért fizetsz, kapsz bőven, 19:30 után pedig 10% kedvezménnyel teheted ugyanezt. Viszont mindenkit óvva intenék az ingyenes öntettől a polcról, mert már 2x is próbáltuk, és ebből mind2x romlott volt.
Az eladók amolyan félkedves fáradt emberek, nem nagyon lehet velük alkudozni, de rendesek és figyelnek a vevőre, ami számomra elég fontos.
Helyszín: Debrecen, Plaza, emelet, ott pedig már megtalálod.:)

Pontozás: 10/7 

 

 

Szerző: mereszet  2012.01.12. 01:46 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mereszet.blog.hu/api/trackback/id/tr713538509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mereszet 2012.02.16. 01:57:51

Nem régiben haverral újra benyomtunk egy közepes adagot, de most arra jöttünk rá, hogy szimpátiára adják a többlet kaját, mert én ugyanúgy többet kaptam, pedig nekem sincs több kapcsolatom az üzlettel mint bármelyik vásárlónak...érdekes.
süti beállítások módosítása